8 d’abr. 2013

Cap a una Plataforma Ciutadana per l'Auditoria del Deute a Osona


L'Assemblea Pels Drets Socials d'Osona organitza una xerrada sobre el DEUTE. Es tractaran temes com: Qui ha generat aquest deute? És aquest un deute legítim? On ens condueix assumir-lo? Hi ha alternatives?
Estem en un moment on informar-se i movilitzar-se socialment és imprescindible per combatre les polítiques opressores i d'austeritat aplicades per l'actual govern sotmès i obedient als dictats de la Troika. El deute és un dels punts de mira importants. Si tenim en compte, per exemple, que amb les retallades aplicades fins ara ni tan sols es retorna l'import dels impostos que aquest genera i per tant continua augmentant; sembla que el deute, és sens dubte, un carrer sense sortida. 

Contarem amb la col·laboració de membres de la Plataforma Ciutadana per l'Auditoria del Deute com: Sònia Farré, Iolanda Fresnillo i Daniel Blasco.

Ens agradaria crear un node de Plataforma Ciutadana per l'Auditoria del Deute a Osona i com que la majoria de membres de l'Assemblea Pels Drets Socials d'Osona estant participant ja en diferents entitats i moviments socials com: La PAH, Plataforma antifràcking, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, Plataforma l'educació és futur... i ens és impossible estar a tot arreu; fem una crida a la gent que li pugui semblar interessant participar-hi -podeu demanar informació sense cap compromís i cadascú aporta fins on pot-. No dubteu en fer-nos arribar un missatge al bloc mateix, via Twitter o al grup de Facebook.