20 de maig 2013

Assumpta Ordeig i la PAH, osonencs de l'any

L'Assumpta, amb l'Ada Colau, a la gran mani de la PAH a Barcelona el 16 de febrer passat
Fem que l'Assumpta Ordeig sigui elegida OSONENCA DE L'ANY pels lectors d'El 9 Nou. Convidem tots a votar-la entre els 12 finalistes que ha proposat el jurat del concurs. 

La PAH som totes i tots, però des d'El 9 Nou l'han proposada a ella en nom de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i nosaltres li donem tot el suport per la seva defensa dels drets socials i per la gran tasca que està fent aquest moviment social.

Retalleu la butlleta que apareix publicada a cada edició d'EL 9 NOU i voteu per l'Assumpta. Demaneu-ne també al bar on esmorzeu, a la família o entre les amistats. Quantes més butlletes s'enviïn més possible que es reconegui la tasca de la PAH també a Osona.

I entre la resta de candidats, un altre treballador incansable pels drets socials, en Toni Iborra. I és que es pot arribar a votar fins a tres noms. Tants cops com es vulgui. El termini de votació acaba el 29 de maig.


Us convidem a fer el màxim de difusió de la campanya entre els vostres contactes de correu i xarxes socials i aconseguir que la PAH d'Osona també tingui el seu reconeixement als premis de l'Osonenc de l'Any.