18 d’abr. 2012

En defensa de l'educació pública

L’Asssemblea pels Drets Socials d’Osona dóna suport a les mobilitzacions d’aquest dissabte en defensa de l’educació pública i prepara l’1 de maig a Vic.

A la reunió celebrada aquest dimarts, l’Asssemblea pels Drets Socials d’Osona ha decidit donar suport i animar tots els osonencs a participar a la mobilització que es farà aquest dissabte 21 d’abril a Barcelona (Pl. Urquinaona, a les 5 de la tarda) en defensa de l’educació pública i en contra de les retallades anunciades en aquest àmbit.

Així mateix, l’Assemblea també serà present aquest mateix dissabte a la reunió de preparació de la campanya de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca que es farà a les 6 de la tarda al Casal Claret de Vic (c/. Ramada, 14). Aquesta reunió, que es repetirà el tercer dissabte de cada mes, servirà per coordinar la campanya i la recollida de signatures per la ILP per la dació en pagament amb efectes retroactius, la moratòria dels desnonaments i la conversió de les hipoteques en lloguer social.

De cara a la celebració de l’u de maig, l’Assemblea pels Drets Socials està preparant els actes que es faran a Vic a la tarda del Dia dels Treballadors. Per preparar aquests actes, s’ha convocat una nova assemblea pel dimecres 25 d’abril a 2/4 de 9 del vespre al centre cívic Can Pau Raba.